برای اولین بار میزان قند اضافه شده در وعده های غذایی مدارس محدود شده است


تیوزارت کشاورزی ایالات متحده روز چهارشنبه اعلام کرد که وعده های غذایی مدارس این کشور برای مطابقت با استانداردهای تغذیه ای جدید که برای اولین بار قند اضافه شده را محدود می کند، اصلاح می شود.

آخرین قانون همچنین سدیم موجود در غذای کودک را کاهش می دهد، البته نه با 30 درصدی که برای اولین بار در سال 2023 پیشنهاد شد. و همچنان شیر طعم‌دار – مانند شیر شکلات – با شکر کمتر را به جای انتخاب گزینه‌ای که فقط شیر بدون طعم را به کوچک‌ترین نوزادان ارائه می‌دهد، اجازه می‌دهد.

هدف بهبود تغذیه و تطبیق آن با دستورالعمل های رژیم غذایی ایالات متحده در برنامه ای است که صبحانه را برای بیش از 15 میلیون دانش آموز و ناهار را برای نزدیک به 30 میلیون دانش آموز هر روز با هزینه حدود 22.6 میلیارد دلار در سال فراهم می کند.

تام ویلساک، وزیر کشاورزی به خبرنگاران گفت: “همه اینها برای اطمینان از دریافت تغذیه با کیفیت دانش آموزان و برآورده شدن انتظارات والدین طراحی شده است.”

برای سال تحصیلی 2025-2026، محدودیت هایی در مورد قند افزوده مورد نیاز خواهد بود، که از غذاهای پر قند مانند غلات، ماست و شیر طعم دار شروع می شود. تا پاییز 2027، قند اضافه شده در وعده های غذایی مدرسه به بیش از 10 درصد از کل کالری در هفته برای صبحانه و ناهار محدود نمی شود، علاوه بر محدودیت قند در برخی غذاها.

مقامات پیشنهاد کرده اند که در چند سال آینده میزان سدیم غذای مدارس را 30 درصد کاهش دهند. اما پس از دریافت نظرات عمومی مختلط و دستورالعمل کنگره گنجانده شده در لایحه اعتبارات سال مالی 2024 که در ماه مارس تصویب شد، آژانس میزان سدیم مجاز در صبحانه را تا سال تحصیلی 2027-2028 تا 10 درصد و در ناهار تا 15 درصد کاهش خواهد داد.

دیدگاهتان را بنویسید